Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Blessure Stengs Blijkt Ernstig Lange Revalidatie Voorspeld

Domper voor Feyenoord: Stengs moet onder het mes

Blessure Stengs blijkt ernstig, lange revalidatie voorspeld

Feyenoord heeft een flinke domper te verwerken gekregen. Aanvaller Luis Sinisterra heeft een ernstige blessure opgelopen aan zijn rechterknie. Dat meldt de club maandagmiddag via de officiële kanalen. De aanvaller is maandag geopereerd en staat naar verwachting meerdere maanden aan de kant.

De blessure van Sinisterra is een aderlating voor Feyenoord. De Colombiaan is dit seizoen een van de uitblinkers bij de Rotterdammers en was met vijf doelpunten in zes wedstrijden goed op dreef.

Feyenoord moet het nu voorlopig zonder Sinisterra stellen. De club hoopt dat de aanvaller in de loop van het seizoen weer inzetbaar is, maar het is nog onduidelijk hoe lang zijn revalidatie precies gaat duren.

Statistieken

  • Sinisterra speelde dit seizoen zes wedstrijden voor Feyenoord.
  • De aanvaller scoorde vijf doelpunten in die zes wedstrijden.
  • Feyenoord staat momenteel tweede in de Eredivisie, met twee punten achterstand op koploper PSV.

Conclusie

De blessure van Sinisterra is een flinke tegenslag voor Feyenoord. De aanvaller was een van de belangrijkste spelers van de Rotterdammers en zijn afwezigheid zal zeker gevoeld worden.

Feyenoord hoopt dat Sinisterra in de loop van het seizoen weer inzetbaar is, maar het is nog onduidelijk hoe lang zijn revalidatie precies gaat duren.

Bron

Feyenoord bevestigt blessure Sinisterra: 'Lange revalidatie voorspeld' (NOS)


Comments